Marstalsgade 29, st. th., 2100 København Ø

Super velindrettet og fuldkommen indflytningsklar lejlighed

På en af dejlige Østerbros rigtig gode beliggenheder, med få minutter på cykel til både indre by, Nordhavnens havnebad, Sandkajen, Svanemøllestranden og Fælledparken, og med skønne Nordre Frihavnsgade få minutters gang fra hoveddøren, ligger denne super velindrettede og fuldkommen indflytningsklar lejlighed nu klar til at byde nye beboere velkommen hjem.
 
En af lejlighedens absolut bedste attributter er, at der fra køkkenet er direkte adgang til en fantastisk udekrog i den store, sammenlagte gård, der er anlagt med masser af frodig beplantning og som om sommeren summer af liv og hyggeligt og vedkommende naboskab. Indenfor i lejligheden er pladsen udnyttet på bedste vis. Her er dejligt køkken i åben forbindelse til en hyggelig spisestue. Køkkenet er pænt og velholdt og indrettet med hvide skabselementer, træbordplader og smukke, glaserede klinker på væggen. Fra køkkenet er der direkte adgang til hyggekrog i gården, hvor eftermiddagssolen kan nydes. Lejligheden byder desuden på et lækkert badeværelse, en stor, lys stue og et stort, dejligt værelse. Lejligheden er yderst velegnet som delelejlighed, da den skønne spisestue fint kan fungere som fællesareal, og de to værelser begge er store og indretningsvenlige. Lejlighedens badeværelse er indrettet med god skabsplads og separat bruseniche og fremstår yderst velholdt.  
 
Alt i alt er her tale om en lejlighed, der for sin klasse kan lidt mere end sædvanligt. Indretningen, med den dejlige spisestue, den direkte adgang til en solrig udekrog i et stort og lækkert gårdmiljø, og med en beliggenhed hvor både grønne områder, vandet og alle byens mange tilbud ligger i kort afstand fra lejligheden. Vi glæder os meget til, at vise jer denne perle af en lejlighed.   Ejendommen: Klassisk Østerbroejendom fra 1903. Ejendommen har i 1997 gennemgået en større renovering. Ejendommen har fjernvarme, tørrerum, dørtelefon og godt gårdanlæg med legeplads. Lejligheden her, har brugsret til større loftrum og ekstra depot på bagtrappen. Ejerforeningen er meget veldrevet og har yderligere lave fællesudgifter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling