Richard Mortensens Vej 2, 7. 4, 2300 København S

Åbent hus: 26.01.2020 fra kl. 14:40 til kl. 15:00

Ørestaden har længe været en af de absolut mest eftertragtede boligområder i København, og med denne sydvestvendte lejligheds beliggenhed får I det bedste fra alle verdener forenet. Byen er lige om hjørnet med alt hvad den byder på af kultur, caféer, restauranter og stemning, og tæt på Islands Brygge og et af byens mest populære badesteder. Fra lejlighedens ene altan er der den mest fredfyldte udsigt over det skønne naturområde Fælleden, hvor et rigt dyre- og planteliv kan nydes. Desuden ligger motorvejen få minutters kørsel fra lejligheden, ligesom både skoler, daginstitutioner, legepladser og dagligvarebutikker ligger i gåafstand fra lejligheden.

Lejligheden er opført i to etager. Pladsen i underetagen fordeler sig på et stort forældresoveværelse med eget badeværelse, to værelser, entré, opbevaringsrum, en skøn altan og et stort køkken-alrum, der mod facaden er åbnet i fuld højde til lejlighedens førstesal med vinduespartier i fuld højde. En smuk og super eksklusiv feature, der skaber fantastiske lysindfald i rummet og giver en helt utrolig rumfornemmelse.

Lejligheden er indrettet i tråd med tidens mest efterspurgte og stilrene tendenser. Både køkken- og badeværelsesfaciliteter fremstår eksklusivt med rene overflader og lækre materialevalg.

Når alle byens tilbud forenes med en fredfyldt udsigt over naturskønt område og nem og hurtig adgang til motorvejen, er der ikke mange behov, der ikke kan dækkes i denne fantastisk lækre lejlighed, som vi er stolte over at kunne byde jer indenfor i.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling