Islands Brygge 108, 1. th., 2300 København S

Uden "bopælspligt"

HavneBryggen Pollux er et certificeret bæredygtigt byggeri, der består af 70 eksklusive ejerlejligheder samt en lejlighed mod havnen, der er indrettet som fælleshus.

Islands Brygge er noget ganske særligt. Det unikke miks af det urbane byliv, grønne områder og ikke mindst, nærheden til vandet. På Islands Brygge er der et væld af aktiviteter for alle aldre, såsom butikker og caféer, havnebad, og snart en ny sandstrand. Alt sammen ligger i kort afstand fra HavneBryggen Pollux. Havnepromenaden forbinder HavneBryggen Pollux med den nordlige og mere bymæssige del af Islands Brygge, og afsluttes mod syd netop ved karréen, hvor vigen med sandstrand og kommende sideløb til havnen skærer sig ind. Endvidere Nokken med sin helt igennem sjældne charme og smukke landskab, fortsætter havneløbet mod syd.

Lejligheden ligger på 1. sal og har en forrygende udsigt over havnen og byens tårne. Rådhustårnet bl.a. Endvidere har man fra lejligheden en meget god kontakt til vandet og alt hvad der sker på havnen - dette uden gene. Man kommer ind i rummelig entre, herfindes gæstetoilet, lækkert badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og dobbelt håndvask, 3 gode soveværelser - det ene med udgang til altan mod gårdrummet, skønt køkken-alrum med UNO-FORM køkken med Kitchen-Aid hvidevarer. Dejlig lys opholdsstue med udgang til den store altan med den formidable udsigt og sol hele dagen lang. Brugsret til privat P-plads i aflåst P-kælder medfølger.

Her er smukke plankegulve samt vinduer der går helt til gulv, gulvvarme og det skønneste lysindfald. Der er elevator i ejendommen.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling