HavneBryggen PolluxIslands Brygge 100, 3.

Pris6.699.000 kr.

 • Åbent hus.
 • Sagsnr.161032-1
 • Postnr./By2300 København S
 • Kontant6.699.000 kr.
 • Månedlig ejerudgift5.081 kr.
 • Brutto eks. ejerudgift29.409 kr.
 • Netto eks. ejerudgift25.183 kr.
 • Bolig108 kvm
 • Kælder0 kvm
 • Byggeår2018
 • Grund0 kvm
 • Antal fulde etager0
 • Rum4

Penthouse lejlighed med stor privat tagterrasse på 63 kvm. og 3 separate værelser.

Er drømmen, en STOR privat tagterrasse og mange værelser til en overkommelig pris. - så er her boligen du har ledt efter….

KOM TIL ÅBENT HUS I PRØVELEJLIGHEDEN ISLANDS BRYGGE 114, ST.TV.

Velkommen til denne yderst veldisponerede lejlighed på hele 108 kvadratmeter. Du bydes velkommen i lejlighedens rummelige entre, hvorfra der er rig mulighed for at etablere en stor garderobe med plads til hele familiens overtøj og sko. Fra entreen ledes du videre ind i lejlighedens lyse og venlige køkken alrum og stue. Køkkenet er udformet af det kvalitetsbevidste og anerkendte brand uno form, der med denne prisvindende Avangarde serie, har formået skabe et enkelt og tidsløst design, der falder ind i alles smag. Ligeledes er der tænkt på kvalitet i valget af hvidevarer. Det trendsættende, moderne, robuste og naturligvis kvalitetsbevidste brand Kicthen Aid er valgt, og Kicthen Aid har siden 1919 formået at levere hvidevarer og køkkenredskaber i absolut højeste kaliber. Udsigten fra dette fantastiske rums gavlvindue er noget for sig… Perspektivet ud i horisonten er endeløst, men samtidig byder det på nærhed i form af Bryggens sprudlende gårdhavehuskvarter, hvor forældre uden bekymringer kan sende deres børn ud på gaden og lege. Derudover byder lejligheden på hele tre forrygende værelser til den store familie. Fra alle tre værelser er der udgang til en af lejlighedens to store altaner på hhv. 7 og 9 kvadratmeter. Fra den nordvestlige store altan, har du udsigten over Bryggens kommende leverum, hvor der vil blomstre et mekka af shopping, cafeer og kulturliv, med alt hvad hjertet begærer.

Derudover har man fra altanen et smukt vandkig til den store og elegante kanal, hvor man vil føle sig underholdt af den store men rolige aktivitet på vandet. Fra lejlighedens anden altan, har man et komplet uforstyrret og charmerende kig op af gaden Islands Brygge, og vender man sig om, vil man blive mødt af det mest idylliske syn af Havnevigen.

Fra lejlighedens indvendige trappe er der videre adgang op til lejlighedens perle, nemlig tagterrassen. Den store tagterrasse er på 58 kvm. Så her er der masser plads til både aftenpartys eller hyggelige middage med familie og venner, hvor man sammen kan nyde den fantastiske udsigt der strækker sig langt ud i horisonten, og hvor man både kan se Bella Sky, Amager Fælled, den nyanlagte Havnevig og Københavns Havn.

Hele lejligheden er opvarmet af en blød og behagelig gulvvarme, og i samarbejde med lejlighedens udsugning, sikrer det et optimalt indeklima hele året rundt.

Mangler man plads til opbevaring, er man også her stillet godt, da man fra opgangen kan tage en elevator til p-kælderen, hvori lejligheden har et aflåst og veldisponeret depotrum.

Til sidst giver købet her adgang til mulighed for tilkøb af lækker og let tilgængelig privat parkeringsplads i kælderen.

Boligen er indflytningsklar fra i dag, og kan besigtiges hver dag, lige når det passer dig.

Islands Brygge har det hele - Havepromenaden der forbinder Havnebryggen Pollux med den nordlige og mere bymæssige del af Bryggen, med bla. Havnebadet, Kulturhuset og mange nye og gamle spisesteder. Her i den sydlige ende ligger bla. Roklubben, Nokken og Fælleden . Men der er tænkt over infrastruktur med masser af indkøbsmuligheder, Caféliv, vandsport, dase-liv på stranden, eller på bolværket. Her er mulighed for fællesskab, men absolut også privatliv.